Karriär

Vill du arbeta med branschens mest utmanande uppdrag, leverera maximal kvalitet i dina projekt och verkligen göra skillnad för dina uppdragsgivare? Då är PQ Projektledning rätt plats för dig.

Vi är tillräckligt stora för att kunna vara med i de flesta upphandlingar och projekt, men inte så stora att du bara blir en liten kugge i ett enormt maskineri. Hos oss hittar du en fantastisk bredd av uppdrag, kunder och kompetenser. Vi är med och bygger det mesta som behövs i dagens och morgondagens samhälle.

Filmen om PQ

I den här korta filmen får du träffa några av våra medarbetare och följa med i deras vardag som projektledare. Vår vd Jonas berättar också lite om företaget, hur vi jobbar och tänker. Ta gärna en titt – filmen är mindre än två minuter lång.

Passar vi för varandra?

På PQ Projektledning är de viktigaste egenskaperna kompetens, laganda och prestigelöshet. Om det här passar in även på dig, hoppas vi att du vill läsa vidare och gärna kontakta oss – oavsett om du vill byta jobb inom kort eller om du bara är nyfiken för framtiden.

Har vi uppdrag som intresserar dig?

Vi vet att duktiga projektledare vill jobba med spännande och utmanande projekt. Därför är vi noga med att inte tacka ja till allt, utan bara till uppdrag som vi tror passar oss. Eller som vi uttrycker det i vår vision:

Vi ska arbeta med uppdrag som utmanar vår kompetens och har en dignitet och komplexitet motsvarande vår branschs drömuppdrag.

Under Referenser kan du läsa mer om några av de spännande projekt vi jobbar med idag eller har jobbat med tidigare.

IPMA-certifiering av alla medarbetare

Viktigast av allt för att vi ska kunna leverera hög kvalitet till våra kunder är att våra medarbetare har rätt kunskaper, färdigheter och vilja. Därför arbetar vi för att successivt IPMA-certifiera hela vår personal. Det är en god investering – för oss som företag, för våra medarbetare och förstås för våra kunder. Läs gärna mer om vår satsning på IPMA.

hansr2

Bli en del av vårt lag

Vi behöver fler fritt tänkande och trygga medspelare. Läs mer om våra lediga tjänster till höger eller skicka en spontan ansökan till vår vd Jonas. Han nås enklast på jonas.karlsson@pqp.se eller 070-366 19 70. Du kan även fylla i formuläret nedan och bifoga ditt cv. Du är också välkommen att skapa kontakt med Jonas på LinkedIn.

Intresserad, men inte nu?

Vi växer och har en långsiktig plan att rekrytera regelbundet under de närmaste åren. Om du är intresserad av PQ Projektledning som din möjliga framtida arbetsplats får du gärna ta kontakt med vår vd Jonas (se kontaktuppgifter ovan), så ser han till att hålla kontakten inför framtiden. Ett annat bra sätt att hänga med i vår utveckling är att följa oss som företag på LinkedIn. Där skriver vi bland annat om de spännande uppdrag och projekt vi arbetar med.

Välkommen till PQ Projektledning!

Namn

E-post

Information om dig

Ladda upp fil